top of page

Voeding

KVV en BARF

 

Onze honden eten alleen KVV en BARF en ik hoop uw pup ook, zodra deze het nest verlaat. Maar waarom?

  • Betere algehele gezondheid

  • Gezonde darmflora

  • Weinig risico op anaalklierproblemen (bij juiste samenstelling van het menu)

  • Minder vatbaar voor allergieën

  • Minder ontlasting!

  • Mooiere vacht

  • Schoon gebit (dus ook geen stank)

Merendeel van de goede KVV merken hebben speciale puppyvoeding. De maling van deze voeding is iets fijner. Daarom ontvang je in het puppy-pakket voeding van Kivo Petfood ontwikkeld voor pups. Belangrijk is om af te wisselen in diersoorten en in KVV merken. Op deze manier loopt uw hond geen tekorten op. Ook is aan te raden om dagelijks een groente, zaden (eerst laten weken) en fruitmix te geven. Tip: maak een mix en vries deze in d.m.v. een ijsblokjeshouder. Zo kun je iedere dag de mix geven.

Zelfs voor eventuele vakanties zijn goede oplossingen. Bijvoorbeeld de houdbare worsten van Tribal of Kivo Petfood. De houdbare worsten zijn eventueel zelfs als trainer te gebruiken. 

Gelukkig is iedereen vrij om een keuze te maken. Wij kunnen u helemaal niets verplichten, wat u de pup gaat voeren nadat hij/zij het nest bij ons heeft verlaten. Maar als het aan ons én je lieve pup ligt, alleen KVV/BARF van bijv. Kivo, Kiezebrink, Dailymeat of Bandit.

Gezonde hondensnacks

Ook in hondensnacks zit veel verschil. Zelf drogen wij hondensnacks zodat we precies weten wat ze krijgen. Af en toe kopen we snacks bij leveranciers waarvan we zeker weten dat het 100% natuurlijk is. Dus zonder geur- kleur en smaakstoffen! 

Neem eens een kijkje op de volgende websites voor nog meer informatie:

www.barfplaats.nl

www.voerwijzer.com

Hieronder een paar foto's van de maaltijden:

bottom of page